1. Inleiding: Ay Ay Eddy

In de periode 1999-2002 speelde ik samen met wat vrienden in de band ‘Ay Ay Eddy’. Tevens schreef ik de teksten. Het album ‘Are You Eddy?!’ was niet alleen ons debuutalbum, maar tevens onze ‘Best of’ en laatste album.

hoes CD Ay Ay Eddy: 'Are you Eddy'

hoes CD Ay Ay Eddy: ‘Are you Eddy’

Binnenkort volgt meer  over de roemruchte band in deze categorie ‘muziek’, bij deze alvast een recensie  die “bewaard” gebleven is…

2 gedachten over “1. Inleiding: Ay Ay Eddy

 1. Maikel

  En zeer onderschat album wat ik op dit moment weer eens aan heb staan.

  Enige wat ik me afvraag komt er ooit een reünie .. en zo ja .. wanneer ? Ik ben daarbij !

  Reageren
 2. Richard Scheeper

  Leuke herinneringen aan een onvergetelijke tijd, waarvoor dank!
  Drumstel heb ik nog altijd, dus sta altijd open voor een reünie ;-)
  Groetjes aan alle leden waarvoor ik kniel, want wij waren geniaal,
  Richard Scheeper

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>