2. Legendarische teksten versus Ay Ay Eddy

 

hoes CD Ay Ay Eddy: 'Are you Eddy'

hoes CD Ay Ay Eddy: ‘Are you Eddy’

Als het om legendarische songteksten gaat, begint iedereen altijd maar over ‘Imagine’,‘Like a Rolling Stone’ en ‘Redemption Song’ te zeveren. Maar voor Ay Ay Eddy schreef ik teksten als ‘Ine waar is m’n cocaïne’, “t Tocht onder de deur deur’ en ‘Mijn favoriete dieren zijn mieren’. Ik bedoel, …wij hadden de mensheid dus ook wel zeker iets te vertellen!!

(uit: Ay Ay Eddy, ‘van Afgang tot Zelfoverschatting’ -de biografie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>